Uslovi isporuke

Podelite

Željene artikle možete poručiti direktno putem našeg sajta, bez prethodne registracije.

Sve što treba da uradite je da dodate željeni artikal u korpu i unesete vaše podatke koji su nam neophodni kako bismo vam dostavili proizvod.

Kada poručite proizvod, naš prodajni tim će vas kontaktirati kako bismo se dogovorili u vezi sa isporukom proizvoda.

Mesto isporuke

Naručene artikle isporučujemo isključivo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirskih sližbi sa kojima sarađujemo.

Roba se ne isporučuje van teritorije Srbije.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste uneli prilikom poručivanja. Ukoliko ste naveli jednu adresu za naplatu, a drugu adresu za isporuku, poručeni proizvodi će vam biti poslati na adresu za isporuku. U mejlu potvrde koji ćete dobiti prilikom poručivanja biće definisana adresa na koju će pošiljka biti isporučena.

Rok isporuke

Nakon potvrde Vaše porudžbine, dobićete automatski mejl potvrde da je Vaša porudžbina primljena. Ubrzo ćemo Vas kontaktirati kako bismo se dogovorili o detaljima isporuke.

Period obrade porudžbine je 3 radna dana. Od tog trenutka rok isporuke zavisi od kurirske službe koja Vam dostavlja porudžbinu. Usled nepredviđenih okolnosti ( velikog broja porudžbina/kašnjenja kurirske službe) u pojedinim slučajevima rok obrade može biti duži od 3 radna dana.

U slučaju nejasnoća u vezi sa Vašom porudžbinom, kontaktiraćemo Vas.

Cena isporuke

Usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku kurirske službe i zavisi od težine robe.

Naručene proizvode Vam šaljemo preko sledećh kurirskih službi i molimo vas da se putem njihovih sajtova informišete o cenama poštarine i vremenu dostave: