O nama

Podelite

Dalex International.d.o.o je osnovan je 2013. godine kao porodična firma i kvalitetom svojih usluga stekla je poverenje partnera i kupaca i izborila se za svoje mesto na tržištu. Od svog osnivanja do danas prešli smo put razvitka od male servisne radionice do ozbiljnog partnera u oblasti distribucije i servisa uređaja za održavanje zelenih površina.

Već u prvoj godini svog poslovanja dobii smo poverenje velikih uvoznika i postali smo ovlašćeni prodavci i ovlašćeni serviseri italijanske marke Oleo-Mac, proizvoda marke Villager kao i najpoznatijeg svetskog proizvodača malih motora Briggs&Stratton.

Naša delatnost je veleprodaja i maloprodaja uređaja za održavanje zelenih površina, rezervnih delova za testere, kosilice, trimere, ali i sve vrste automobila i kombi vozila. Ujedno pružamo usluge servisiranja motornih testera, trimera, kosilica, kao i usluge auto mehanike, dijagnostike, vulkanizera…

Poslovna politika preduzeća se zasniva na međusobnom poverenju i njegovom stalnom unapređenju, kao i na ostvarivanju potpunog i bezuslovnog zadovoljstva klijenata koji posluju sa nama.

Motivisani zaposleni i stalna borba za visok kvalitet predstavljaju osnovu našeg uspeha.

Za ovo relativno kratko vreme našeg poslovanja zadobili smo poverenje mnogih korisnika među kojima su: Železnice Srbije a.d. , Vojska Srbije, Elektro Mreže Srbije, Institut za vodoprivredu “Jaroslav Černi”…

Trudićemo se da pratimo vaše sugestije i predloge jer mi smo tu zbog vas!

Vaš “Dalex International” d.o.o.